420ml pitlose rosyne
250 ml room
397 g caramel treat (kondensmelk)
3 ml vaniele geursel.
8 ml rumgeursel
200 g tennis beskuitjies ( 1 pakkie)
- Giet die kookwater oor die rosyne en laat die vir so 15 minute lank week.
- klits nou die room styf. Voeg die catamel treat, vanielje en rumgeursel by en klits goed.
- Drieneer nou dierosyne, Voeg dit by die kondensmelkmengsel by en meng dit goed duer met 'n houtlepel.
- Rangskik 'n laag tennisbeskuitjies op die boom van 'n vierkantige tertbord van 220mm x 220 mm wat liggies met botter gesmeer is . Skep 'n laag rosynemengsel bo op die beskuitjies. Herhaal die lae en eindig met 'n laag rosyntjiemengsel.
- verkrummel 'n paar beskuitjies en strooi dit bo oor
- verkoel die tert 2 tot 3 ure lank in die yskas of totdat die vulsel gestol het.
Geen opmerkings nie:
Plaas 'n opmerking