(Beter as Woolies se “Death by Chocolate”)
In ‘n groot mengbak: Meng:
* 75 gr Bruismeel
* 60 ml Kakao
* 100 gr sagte margarien
* 100 gr sagte bruin suiker
* 60 ml neute
* 5 ml vanielje
* 30 ml warm water
Klits en voeg by:
* 2 eiers
Plaas in ‘n 1.1 liter bak
Plaas op omgekeerde bord in mikrogolfoond met “carlton paper” bo-op.
Mikrogolf op hoog vir 4-5 minute (tot wegtrek van die kante).
In ‘n groot mengbak: Meng:
* 75 gr Bruismeel
* 60 ml Kakao
* 100 gr sagte margarien
* 100 gr sagte bruin suiker
* 60 ml neute
* 5 ml vanielje
* 30 ml warm water
Klits en voeg by:
* 2 eiers
Plaas in ‘n 1.1 liter bak
Plaas op omgekeerde bord in mikrogolfoond met “carlton paper” bo-op.
Mikrogolf op hoog vir 4-5 minute (tot wegtrek van die kante).
Stroop:
* 20 ml kitskoffie
* 60 ml strooisuiker
* 150 ml warm water
* 30 ml sjerrie / brandewyn (opsioneel)
* 20 ml kitskoffie
* 60 ml strooisuiker
* 150 ml warm water
* 30 ml sjerrie / brandewyn (opsioneel)
Mikrogolf sous vir twee minute op Hoog
Gooi stroop oor poeding. Bedien warm met room of roomys.
Gooi stroop oor poeding. Bedien warm met room of roomys.
Geen opmerkings nie:
Plaas 'n opmerking