1 BLIK ( 360 G) karamelkondensmelk
250 ML (1 K) GRIELSE JOGURT
4 PEPEMINT CRISP SJOKOLADES
1 PAK (200 G) TENNIS BESKITJIES
2 HOUERS (250 ML ELK) VARS ROOM
GEKLUERDE SUIKER VIR BO OOR SPRINKLEL
Voer 'n mediumgroot brodpannetjie met kleefplastiek uit , en met genoeg plastiek oor ie ante om bokant later mee toe te vou
1 Meng die karamel en jogurt saam in 'n mengbak
2 Plaas die pepemint crisp sjokolades in 'n plastieksak en druk fyn met 'n rolstok
3 Pak 'n laag tennis beskuitjies op die boom van die broodpannetjie. Skep 'n laag karamel en jogurtmengsel oor en verspreiegalig oor die koekies.
4 Klits 1 houer (250 ml) room styf en smeer 'n dun lagie oor die karamemebgsel. Sprinkel van die stukkies pepermint crisp bo oor. Herhaal die lae tot al die bestandele , behalwe 1 houer room en die gekluerde suiker, opgebruik is. Vou die kleefplastiek oor die tert . Hou oornag in die yskas.
5 Ontvorm die tert op 'n dienbord. Verwyder die kleefplastiek.
6 Klits die ander hiuer room styf en smeer oor die tert. Sprinkel die suiker oor
(Sny in dun snye en sit voor)
Geen opmerkings nie:
Plaas 'n opmerking