Dinsdag 30 September 2014

REENBOOG JELLIE SWEETS

2 Blikkies Kondensmelk
160ml Gelatine (2/3 Kop)
5 Pkt Jelly (Verskillende Kleure)
Kookwater
Metode:
Meng Die Kondensmelk Met 1 En ¾ Kop Kookwater.
Voeg Die Gelatine By 1 En ¾ Kop Kookwater. Meng Tot Opgelos En Voeg
Dan By Die Kondensmelk Mengsel.
Plaas Elke Pakkie Jellie In Aparte Bakke Voeg Hierby 4 Teelepels
Gelatine En Voeg Net 300ml Kookwater By Elk. Roer Tot Opgelos.
Gebruik 33x22cm Bak (Pyrex Werk Goed) En Gooi Die Eerste Jellie
Hierin. Plaas In Yskas. Sal Stol Binne 5 Min. Gooi Dan Die Wit
Kondensmelk (‘N Kwart Van Die Mengsel)In ‘N Dun Lagie Booor Die
Gestolde Jellie Laag. Laat Stol. Hou Aan Met Die Lagies Tot Jy 4
Kondensmelk En 5jellie Lae Het.
Laat Stol Vir 30min. Sny Dan Dit In Blokkies 

Geen opmerkings nie:

Plaas 'n opmerking