Maandag 02 Februarie 2015


KLAM SJOKOLADE KOEK

Picture
HEERLIKE KLAM SJOKOLADE KOEK 
Oond : 180 gr C.
Smeer en voer 2 ronde koekpanne met bakpapaier.
VERHIT:
1 k water en 5 E kakaopoeier.
Koel effe af.
SIF:
2 k Bruismeel,
½ t sout,
Voeg dan 2 k suiker by, in mengbak.
Roer kakaomengsel by.
KLITS SAAM IN GROOT BEKER OF BAK:
125 ml karringmelk
1 t koeksoda.
½ t kaneel en
1 t vanilla en
2 eiers.
Roer by vorige mengsel tot glad.
Skep in 2 koekpanne en bak vir ‘n half uur tot gaar.
Keer uit op afkoelrak.
SJOKOLADE VERSIERSEL:
Verhit 2 k versiersuiker,
½ k kakaopoeier en
75 gr botter
knippie sout en
4 E karringmelk. [Moenie kook]
Gooi helfte van versiersel bo-oor, sit lae opmekaar en gooi res van versiersel bo-oor
Bron: Radio Namakwaland
Plasing:  Henriette Wessels/WATERTAND RESEPTE VIR OUD EN JONK

Geen opmerkings nie:

Plaas 'n opmerking